SERVICE AUTO SECTOR 4
BestProCars - Indreptat JanteINDREPTAT JANTE

Va prezentam tehologie moderna pentru Indreptat Jante Auto indiferent daca aveti Jante Aliaj sau Jante Tabla fara sa fie fisurata sau sparta.

INDREPTAT JANTE ALIAJ

Service-ul auto BestProCars va ofera indreptare jante aliaj.
Jantele din aliaj arata mai bine decat cele din tabla, sunt mai rezistente la impact datorita duritatii materialului din care sunt fabricate si se gasesc pe marimi si modele diferite. Daca impactul este prea puternic jantele din aliaj se pot sparge sau se pot crapa insa, de cele mai multe ori, acestea se indoaie.
Indreptare jante aliaj trebuie sa se faca obligatoriu la cald pentru a se evita craparea la presiunea aparatului de indreptat care poarta denumirea de presa hidraulica.
Indiferent de problemele care apar, noi va vom ajuta si va vom raspunde la toate intrebarile pe care le aveti despre indreptare jante aliaj.INDREPTAT JANTE TABLA

Service-ul auto BestProCars va ofera indreptare jante tabla.
Jantele din tabla mai poarta denumirea si de jante din otel. Acestea ruginesc mai repede, se indoaie mai usor, sunt moi dar sunt mult mai ieftine decat cele din aliaj.
Pentru indreptare jante tabla veti plati mai putin iar timpul de executie este mai mic deoarece acestea sunt mai usor de manevrat.
Aparatul care se foloseste atat la indreptare jante aliaj cat si la increptare jante tabla poarta denumirea de presa hidraulica. La indreptare jante tabla se mai foloseste si ciocanul, doar acolo unde este cazul.to top