SERVICE AUTO SECTOR 4
BestProCars - Pictura AutoPICTURA AUTO

Pictura Auto realizata in atelierul nostru de creatie din Bucuresti, cu vopsea auto profesionala si diferite motive florale, simboluri sau alte modele alese de catre client.

PICTURA AUTO

Pentru pictura auto, se utilizeza atat tehnica pictarii, cat si aerografia, efectele vizuale rezultate fiind absolut incredibile. Imbinarea acestor doua tehnici ajuta in realizarea celor mai fine detaliilor, sau chiar a unei iluzii 3D.
Contrastul mare intre miile de nuante precum si aplicarea unui strat de lac auto pe exterior, ofera un aspect foarte atragator pe fiecare lucrare realizata..

Aerografie

Aerografia detine avantajul major prin capacitatea de a crea degradeuri omogene intre zonele de nuanta diferita, rezultand astfel picturi de inalta fidelitate. Se pot reproduce cu succes orice fel de imaginie, sau din colectia dumneavoastra personala de fotografii.
Autocolante aplicate creeaza senzatia de fals si nu se compara cu unicitatea fiecarei lucrari facute de mana, cu aerograful.
Aerografia se indreapta catre personalizarea autovehiculelor si tinde sa se dezvolte din ce in ce mai mult, catre tuningul auto.
Durata de viata a lucrarilor grafice realizate prin aerografie, este identica cu aceeasi tehnologie de aplicare a tuturor vopselelor auto.


to top