SERVICE AUTO SECTOR 4
BestProCars - SERVICE AUTO BUCURESTISERVICE AUTO BUCURESTI

Echipa BestProCars - SERVICE AUTO BUCURESTI este formata din mecanici, tinichigii, vopsitori si electricieni. Instruirea lor este realizata prin participarea la diferite cursuri cu scopul de a cunoaste noi tehnici de lucru in domeniul auto.

SERVICE AUTO BUCURESTI

Mecanicii auto efectueaza reparatii la sistemul de franare, transmisie, rulare, sistemul de directie, reparatii ale motorului, etc.
La intrarea in service-ul auto, veti fi intampinat de un angajat care va oferi consultanta, gratuit. Automobilul va fi predat echipei de specialisti care, cu ajutotrul aparaturii de ultima generatie, vor incerca sa identifice toate defectiunile. Dupa constatarea gratuita, vi se va comunica timpul necesar pentru reparatii precum si costul acestora.
La repararea masinilor se folosesc numai piese de schimb originale penru care beneficiati de garantie conform legislatiei in vigoare.
Service-ul auto BestProCars colaboreaza cu toate societatile de asigurare fiind acreditat sa efectueze reparatii auto acoperite de politele de asigurare RCA si CASCO.
Aliniat la standarde internationale de calitate, service-ul auto BestProCars reuseste sa se adapteze la cerintele pietei prin investirea permanenta in tehnologii noi.
Obiectivul principal il reprezinta satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor atat a celor existenti cat si a celor noi.
Service-ul auto BestProCars isi doreste sa fie recunoscut de clientii sai ca fiind un partener de incredere in ceea ce priveste reparatiile auto dar si in furnizarea serviciilor de intretinere.
Pentru a va demonstra ca suntem alaturi de dumneavoastra si ca va putem ajuta oricand aveti nevoie de serviciile noastre, BestProCars ramane un service auto deschis sambata pana la orele 16:00.


to top