SERVICE AUTO SECTOR 4
BestProCars - ContactSERVICEAUTO

Specializat pe servicii auto complete, Service Auto - BestProCars a fost infiintat cu scopul de a asigura tuturor clientilor profesionalism si calitate.

SERVICE AUTO BESTPROCARS

Echipa noastra este formata numai din personal inalt calificat avand la dispozitie dotarile tehnice de ultima generatie pentru desfasurarea activitatii dar si pentru a satisface si a solutiona orice probleme aparute la autovehicul: rampe, dispozitiv pentru incarcare aer conditionat , cuptor vopsit, elevatoare, aparat pentru reglarea directiei, aparate de masura si control.

Dupa finalizarea lucrarilor de sudura, pentru protectia autoturismului sunt folosite materiale moderne de protectie atat antifonice cat si anticoroziune. Toate procesele de reparatie si de intretinere sunt supravegheate cu atentie, la realizarea acestora putand lua parte si proprietarul de automobil.

Dotarea cu utilaje moderne si personalul calificat au facut ca service-ul auto sa ramana pe piata castigand tot mai multi clienti dar mai ales aprecierea si respectul celor existenti.

SERVICE AUTO AUDATEX

Audatex dispune de o baza de date auto, cu informatii oficiale primite de la 66 de producatori referitoare la reparatii auto. Aceste date permit calcularea foarte exact a reparatiilor, calculand pretul producatorului pentru piesele respective, seria pieselor, operatiunile de reparatie (inclusiv demontarea si remontarea) componentelor, precum si diversele costuri cu privind manopera si vopsirea. Cel mai important aspect este faptul ca, toate costurile aferente reparatiilor nu lasa loc de interpretari, pentru societatile de asigurari in ceea ce priveste despagubirea totala si nici de surprize cu un cost supraevaluat al devizului auto pentru proprietar.

to top