SERVICE AUTO SECTOR 4
BestProCars - VopsitorieVOPSITORIE AUTO

Service Vopsitorie Auto - BestProCars va ofera servicii complete de consultanta. Pentru orice informatii, nu ezitati sa ne contactati.

Service-ul auto Best Pro Cars foloseste pentru vopsitorie auto tehnologii economice, ecologice si moderne pentru a le da clientilor increderea ca serviciile oferite sunt profesionale.

SERVICE AUTO VOPSITORIE


Service-ul auto Best Pro Cars foloseste pentru vopsitorie auto tehnologii economice, ecologice si moderne pentru a le da clientilor increderea ca serviciile oferite sunt profesionale. Daca masina dumneavoastra a fost zgariata sau v-ati plictisit de culoarea vechie, va asteptam in atelierul de vopsitorie auto pentru a alege impreuna din cele peste 25.000 nuante.

Laboratorul de vopsitorie auto este format din: zona de pregatire a vopselei, lampi uscare infrarosu (care asigura o uscare in profunzime si rapida atat a fullerului cat si a chitului), cabina de pregatit masina, sistem de evacuare a prafului, cabine de vopsit.

Toate acestea demonstreaza calitatea lucrarilor realizate in service-ul nostru si faptul ca sunt respectate, cu strictete normele, legile si normele UE de protectie a mediului inconjurator.

SERVICE AUTO VOPSITORIE


Pregatirea vehiculului pentru procesul de vopsire este foarte importanta. Tocmai de aceea, se realizeaza in zone special amenajate care sunt dotate cu grup de aspiratie si filtre avand ca scop eliminarea definitiva a prafului.

Totusi, pentru a impiedica depunerea de impuritati si a picaturilor de apa, se realizeaza filtrarea aerului cald folosit la uscarea vopselei cat si a aerul folosit pentru ventilare. In procesul de vopsire auto, la fel de importanta este si izolarea masinii indiferent de numarul pieselor care necesita vopsire.

In cadrul service-ului auto Best Pro Cars, identificarea nuantei de culoare precum si prepararea vopselei se realizeaza in atelierul propriu de vopsitorie auto.

Echipa de profesionisti cat si dotarie atelierului de vopsitorie auto demonstreaza ca lucrarile sunt de cea mai buna calitate.

to top