SERVICE SECTOR 4
Service - AutoSERVICESECTOR 4

Daca sunteti in cautarea unui service sector 4, BestProCars este cea mai buna solutie.

SERVICE SECTOR 4

BestProCars - service sector 4 specializat in reparatii auto pentru toate marcile de autoturisme si autoutilitare. In acelasi timp, acest service sector 4, va mai pune la dispozitie ITP, diagnoza auto, vulcanizare auto si spalatorie auto.
BestProCars foloseste cele mai moderne tehnici si aparaturi: cuptor vopsit, rampe, elevatoare, etc. Echipa de profesionisti cuprinde tinichigii, vopsitori, electricieni, mecanici. Fiecare angajat are o experienta in domeniu de peste 10 ani si in fiecare an participa la diferite cursuri pentru a fi la curent cu noile tendinte din domeniul auto, aici ne referim la aparatura si la materialele folosite.
Service sector 4, BestProCars, colaboreaza cu toate societatile de asigurari acest fapt permitandu-i sa efectueze reparatii auto acoperite atat de polite de asigurare RCA cat si CASCO.

SERVICE SECTOR 4 BUCURESTI

Serviciile oferite de BestProCars, service sector 4:
Electrica auto: schimbarea instalatiei electrice, inlocuirea becurilor arse, reglarea farurilor, etc.
Tinichigerie auto: schimbari lunete, schimbari parbrize, schimbarea oricarui element de caroserie, repararea autovehiculelor si autoutilitarelor avariate in accidente.
Mecanica auto. In cadrul acestui departament se executa o gama larga de reparatii printre care se numara schimbul de ulei, reparatii cutie viteza, schimbare set motor, etc.
Vopsitorie auto: vopsire totala sau partiala precum si polish sau ceruire, etc.
BestProCars este un service auto situat in sectorul 4 pe Intrarea Binelui nr. 1 A.
Daca sunteti in cautarea unui service sector 4 deschis si in weekend, va asteptam sa ne faceti o vizita sau sa ne contactati la numerele de telefon care apar in pagina de contact.

to top