SERVICE AUTO SECTOR 4
BestProCars - Tinichigerie fara vopsireTINICHIGERIE FARA VOPSIRE

Pentru Daune Auto cauzate de furtuni, grindina sau de orice fel va prezentam ultima tehnologie de Tinichigerie Fara Vopsire fara ca vopseaua sa fie afectata.

TINICHIGERIE FARA VOPSIRE BESTPROCARS

Daca autoturismul dumneavoastra a suferit daune cauzate de furtuni, grindina sau de orice fel, BestProCars este solutia cea mai buna pentru indreptare fara vopsire.
In cadrul service-ului nostru, tinichigii indreapta deformatiile caroseriei masinii dumneavoastra prin procesul de indreptari auto fara vopsire care mai poarta denumirea si de “indreptari auto prin vacuum”.
La acest procedeu se folosesc instrumente special concepute care protejeaza vopseaua fara a lasa alte urme. Pentru detalii despre indreptari auto prin vacuum (indreptari auto fara vopsire) va asteptam in atelierul nostru.

.

Tinichigerie PDR (Paintless Dent Repair)

Este operatiunea de reparare a indoiturilor de pe caroseriile autovehicolelor, fara chit si fara revopsire. PDR este un procedeu de raparatii care permite indreptarea indoiturilor caroseriei fara a revopsi nici un element al autovehicolului. Acesta tehnica, este frecvent folosita in alte tari, dar este inca la inceput in Romania datorita lipsei de personal calificat in acest domeniu.
to top